Antislipcursus & ongevalsimulator

Jouw veiligheid staat voorop!

Antislipcursus

Een antislipcursus is iedereen aan te raden. Je leert in een antislipcursus hoe je de gevaren op de weg kunt voorkomen of omzeilen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een slip voorkomt of hoe je het voertuig moet corrigeren als je in een slip terecht komt. Op deze manier ben jij nog beter voorbereid om de weg op te gaan! De cursussen zijn zowel voor de motor als de auto te volgen bij onze slipschool in Weert.

De antislipcursus bieden wij, samen met de ongevalsimulator, standaard aan in het autolespakket, omdat wij het belangrijk vinden dat je deze ervaringen opdoet voordat je de weg op gaat. Wil je de cursus graag samen met een vriend, vriendin of je ouders doen? Dat kan, iedereen is welkom! Meer informatie over de prijzen kun je vinden op de website van Black Wheels. 

Oud leerlingen en hun familie kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de trainingen.

Een impressie van een slipcursus uitgevoerd door onze instructeurs

Ongevalsimulator

Natuurlijk doen we er alles aan om van jou een goede- en veilige chauffeur te maken, maar het kan zijn dat je ooit in een situatie terecht komt, wellicht als bijrijder, waarbij de auto op zijn kop terecht komt. Het voelt erg onwerkelijk en mensen nemen vaak verkeerde beslissingen op zo’n moment.

Om jou op zo’n situatie voor te bereiden heeft Rijschool Dekker de beschikking over een ongevalsimulator. In een ongevalsimulator kunnen we zo’n situatie nabootsen en zodoende jou te leren om op een veilige manier het voertuig te verlaten.
Kortom Rijschool Dekker doet er alles aan om jou zo voorbereid mogelijk de weg op te laten gaan.

Ga jij jouw autorijbewijs bij Rijschool Dekker halen en neem je een pakket af, dan is de ongevalsimulator, evenals de antislipcursus, standaard inbegrepen.

Autorijbewijs

Meer informatie

Motorrijbewijs

Meer informatie

Aanhangerrijbewijs

Meer informatie
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?