Autorijbewijs

Haal je autorijbewijs (B) snel en voordelig bij Rijschool Dekker

Het is dan eindelijk zover, je hebt de stap gemaakt om te gaan starten met rijlessen. Misschien ben je net 17, of misschien ben je ouder en is het iets wat je al jaren uitgesteld hebt. Hoe dan ook, het gaat nu echt gebeuren. Wanneer je je autorijbewijs hebt, geeft dat je heel veel vrijheid. Samen met je vrienden een frietje scoren, een dagje naar de dierentuin of boodschappen halen voor de hele week. Alles wordt veel makkelijker wanneer je dit met de auto kunt doen. Bij Rijschool Dekker ben je aan het juiste adres om je B-rijbewijs te halen en zelfstandig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Dé juiste route naar jouw autorijbewijs! Vanaf €2.329,- met gratis proefles

Wanneer je wil gaan beginnen met lessen, kan zo’n rijbewijs nog ver weg lijken. Je moet op veel dingen tegelijk letten en veel dingen leren. Logisch natuurlijk.

Meer informatie basis- en vervolgpakket
Praktijk

Het praktijkgedeelte is bij Rijschool Dekker opgedeeld in een basispakket en een vervolgpakket. Dit om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk zelfstandig de weg straks op kan en op het juiste niveau bent voordat je op praktijkexamen gaat.

Theorie

Het theoriegedeelte kun je los afnemen, waarbij je de keuze hebt uit e-learning en/of klassikale ondersteuning.

Krijg een advies tijdens de gratis proefles!

Gratis proefles

Faalangst, AD(H)D of autisme?

Heb jij faalangst, AD(H)D of autisme? Wij hebben rij-instructeurs die getraind zijn om jou op je gemak te kunnen stellen en te zorgen dat jij een soepele rijopleiding doorloopt. Aan de hand van de gratis proefles maken we een plan van aanpak en koppelen we jou aan de juiste instructeur.

Rijles in automaat

Bij Rijschool Dekker is het ook mogelijk om in een automaat te lessen. Sommige leerlingen kiezen ervoor om tijdelijk over te stappen van schakelauto naar automaat, of willen alleen een rijbewijs voor een automaat halen. Wat je reden ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste rijlessen in een automaat. Wanneer je je bij ons hebt ingeschreven, kijken we bij de gratis proefles naar hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt en geven je daarna een advies op maat. Zo heb jij altijd een rijopleiding die bij jou past.

Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?