CBR waarschuwt voor reserveringssites theorie-examen

Het CBR waarschuwt kandidaten voor het autotheorie-examen doorlopend via sociale media voor reserveringssites die soms lijken op de website van het CBR en hoge extra kosten vragen. Dat zulke websites bestaan en dat zij reserveringen aanbieden is prima, zo zegt woordvoerder Nathalie Dingeldein. “Maar kandidaten moeten zich wel bewust zijn met welke partij ze te maken hebben.

Theorie-examens kunnen rechtstreeks bij het CBR worden gereserveerd en via een rijschool, maar ook via bepaalde commerciele websites die in ruil voor het gebruiksgemak een extra marge vragen. Voor een regulier theorie-examen bij het CBR betaalt een kandidaat momenteel 28,55 euro.

Google

Er ontstaat nog wel eens onduidelijkheid bij de kandidaten over de partij waar ze mee te maken hebben, zo laat Dingeldein weten. “Wie het CBR googelt, komt niet bovenaan de website van het CBR tegen, maar eerst adverteerders. Het is voorgekomen dat websites hier dermate op leken, dat kandidaten dachten dat ze wél op onze officiële website ……. Lees verder op verkeerspro.nl

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag