Nascholing Code 95

Code 95 heb je nodig om het beroep van vrachtwagen- of buschauffeur uit te mogen voeren. Je kunt bij ons het D-rijbewijs behalen inclusief code 95, of de nascholing volgen als jouw code 95 verloopt. De nascholing bestaat uit vier theoriedagen van elk zeven uur en één praktijkdag van eveneens zeven uur. Je code 95 is vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar vervalt de code en heb je opnieuw nascholing nodig.

Code 95?
Wat houdt dat in?

Benieuwd wat je zelf kan doen aan een gezondere leefstijl? Weer geheel up-to-date zijn over verschillende aspecten waar je dagelijks op je werk mee te maken krijgt? Of je kennis over de verkeers- en gedragsregels opfrissen? Volg dan één of meerdere van onderstaande cursussen:

Leefstijl

Een gezonde leefstijl helpt je om zo gezond mogelijk oud te worden en te kunnen blijven werken tot je pensioen. Wat doen goede voedingsstoffen met je lichaam, hoe kan je lekkerder in je vel komen te zitten en hoe verklein je de kans op chronische ziektes? Een aantal vraagstukken die centraal staan tijdens deze theoriecursus.

Fysieke belasting

Zorgen voor een goede balans tussen werk- en fysieke belasting, dat staat centraal tijdens deze theoriecursus. Er wordt ingezoomd op onderwerpen als werkhouding en werktechniek, de Arbowet en een gezonde werkomgeving.

Actualisering kennisvakbekwaamheid

Een theoriecursus die verschillende aspecten behandelt waar je dagelijks op je werk mee te maken krijgt of mee te maken kan krijgen, zoals de rijveiligheid, de invloed van andere weggebruikers en het handelen en hulpverlening bij ongevallen.

Rijoptimalisatie

Bij de praktijkcursus rijoptimalisatie staat het rijcomfort en de rijveiligheid centraal. Zo komen onderwerpen aan bod als rijtechniek, zit- en stuurhouding, risicovolle situaties en verkeersinzicht.

Verkeerseducatie

Tijdens deze theoriecursus wordt je kennis over de verkeers- en gedragsregels opgefrist en geactualiseerd. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de verkeerswet- en regelgeving, tunnels, gevaarherkenning en gedragsregels in het verkeer.

Het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden is een praktijkcursus, waarbij jouw rijstijl centraal staat. Door het toepassen van de principes van het nieuwe rijden draag je bij aan een vermindering van de CO2 uitstoot, een lager brandstofverbruik en minder onderhouds- en schadekosten.

Blijf vakbekwaam.
Schrijf je in voor Code 95.

In slechts een paar stappen start jij met jouw het complete nascholingspakket Code 95 of losse module(s).
Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Beoordeeld met een..

Vragen? Neem contact met ons op.

040 – 444 44 44
info@rijschooldekker.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rijschool Dekker? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag