Motorrijbewijs

Jouw motorrijbewijs haal je bij Rijschool Dekker

Motorrijden is populair. Logisch, want op de motor voel je je vrij. Het is heerlijk om te toeren over binnenwegen en dijken, langs riviertjes en door bossen in binnen- en buitenland. Optimaal genieten van de natuur en de omgeving!

Je begint je motoropleiding met een motoropstapdag. Tijdens deze dag kun jij kijken of je motorrijden echt zo leuk vindt als je denkt. Ook leer je meteen al de grondbeginselen van het motorrijden, zoals wegrijden, schakelen, remmen enzovoort. Misschien heb je aanleg voor het rijden op twee wielen en gaat het je allemaal makkelijk af, misschien kom je tot de conclusie dat je nog even goed moet oefenen. De instructeur houdt tijdens de motoropstapdag nauwlettend je vorderingen in de gaten. Na afloop van het praktijkgedeelte kan hij dan ook goed inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Tijdens je motoropleiding kun je een jas, broek en helm van ons gebruiken. Ons oefenterrein is tevens de examenlocatie voor je eerste (AVB) examen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, en dat is wel zo prettig!

Tegenwoordig zijn er drie verschillende motorrijbewijzen: A1, A2 en A.

Het type rijbewijs dat je kunt halen, hangt af van het vermogen van de motor waar je op rijdt, je leeftijd én je ervaring. Meer informatie

Prijzen

Tijdelijke actie: neem nu het motorpakket af met € 300,- korting én krijg gratis toegang tot de motoropstapdag!

Wij kunnen jou een advies geven hoeveel rijlessen wij denken dat jij nodig gaat hebben om te kunnen slagen voor je motorrijbewijs.

Contact
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?