Nascholing code 95

Je code 95 nascholingsuren halen?

Alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken zijn verplicht om in 5 jaar 35 uur aan nascholing te volgen om te zorgen dat ze up-to-date blijven over de veranderingen in de markt. Wij bieden verschillende modules aan die je op onze locatie in Eindhoven kunt volgen of gedeeltelijk op locatie en gedeeltelijk via e-learning. 

Modules

Benieuwd wat je zelf kan doen aan een gezondere leefstijl? Weer geheel up-to-date zijn over verschillende aspecten waar je dagelijks op je werk mee te maken krijgt? Of je kennis over de verkeers- en gedragsregels opfrissen? Volg dan één of meerdere van onderstaande cursussen.

Leefstijl

Een gezonde leefstijl helpt je om zo gezond mogelijk oud te worden en je werk uit kunnen blijven oefenen tot je pensioen. Wat doen goede voedingsstoffen met je lichaam, hoe kan je lekkerder in je vel komen te zitten en hoe verklein je de kans op chronische ziektes? Een aantal vraagstukken die centraal staan tijdens deze theoriecursus.

Actualisering kennisvakbekwaamheid

Een theoriecursus die verschillende aspecten behandelt waar je dagelijks op je werk mee te maken krijgt of mee te maken kan krijgen, zoals de rijveiligheid, de invloed van andere weggebruikers en het handelen en hulpverlening bij ongevallen.

Rijoptimalisatie

Bij de praktijkcursus rijoptimalisatie staat het rijcomfort en de rijveiligheid centraal. Zo komen onderwerpen aan bod als rijtechniek, zit- en stuurhouding, risicovolle situaties en verkeersinzicht.

Fysieke belasting

Zorgen voor een goede balans tussen werk- en fysieke belasting, dat staat centraal tijdens deze theoriecursus. Er wordt ingezoomd op onderwerpen als werkhouding en werktechniek, de Arbowet en een gezonde werkomgeving.

Verkeerseducatie

Tijdens deze theoriecursus wordt je kennis over de verkeers- en gedragsregels opgefrist en geactualiseerd. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de verkeerswet- en regelgeving, tunnels,  gevaarherkenning en gedragsregels in het verkeer.

Het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden is een praktijkcursus, waarbij jouw rijstijl centraal staat. Door het toepassen van de principes van het nieuwe rijden draag je bij aan een vermindering van de CO2 uitstoot, een lager brandstofverbruik en minder onderhouds- en schadekosten. 

Inschrijfformulier

Wil jij je graag inschrijven voor de nascholing code 95? Vul dan hieronder het formulier in met de module(s) die jij graag zou willen volgen.

Ben je een werkgever en wil je graag jouw werknemer(s) inschrijven, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. 

  Inschrijfformulier nascholing code 95

  Je naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer(verplicht)

  Geboortedatum(verplicht)

  Postcode en huisnummer(verplicht)

  Ik wil het volgende afnemen:(verplicht)

  Ik wil graag deelnemen aan de volgende module(s):(verplicht)

  Let op: Bij een losse module komen er nog CBR aanmeldingskosten per cursusdag bij van €24,95

  Contact info

  Langendijk 27, 5652 AX Eindhoven

  040 – 444 44 44

  info@rijschooldekker.nl


  Prijzen

  De nascholing bestaat uit vier theoriedagen van 7 uur per dag en één praktijkdag van 7 uur. Het is mogelijk om een nascholingspakket af te nemen of de modules los te kopen.

  Nascholingspakket

  €950,-

  Excl. btw

  • 4x theoriedagen à 7 uur per dag
  • 1x praktijkdag à 7 uur
  • Lunch of snacks tijdens de theoriedagen op locatie
  Open chat
  1
  Heeft u een vraag?
  Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?