• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Onze rijschool

Home / Onze rijschool

Rijschool Dekker in Eindhoven

Als je je rijbewijs wilt gaan halen moet je op zoek naar een rijschool die bij je past.  Kies je voor iemand die je kent of voor een heel goedkope aanbieding? Of ga je af op de ervaringen van vrienden? Maar waar moet je dan precies op letten? Wij proberen je op deze site uitgebreid te informeren over de mogelijkheden die Rijschool Dekker je kan bieden en om je natuurlijk te overtuigen dat wij de juiste rijschool zijn om jou naar je rijbewijs te begeleiden.

Voordelige keus

Wat altijd een rol speelt bij het kiezen voor een bepaalde rijschool is geld. Het lijkt vaak heel aantrekkelijk om op een aanbieding van een kleine rijschool in te gaan. Immers, wat je aan het einde van de rit krijgt is hetzelfde: Een rijbewijs. Of je nou bij rijschool A of rijschool B gelest hebt maakt dan geen verschil, toch? Was het maar zo simpel. Een goedkope aanbieding lijkt aantrekkelijk, maar blijkt uiteindelijk vaak veel meer gekost te hebben dan een rijopleiding bij Rijschool Dekker. Een eenmansbedrijfje kan nou eenmaal niet hetzelfde presteren als een instituut als Rijschool Dekker in Eindhoven.

De grootste rijschool met vele vormen van opleiden

We zijn de grootste rijschool in Eindhoven (e.o.). Omdat we veel lesauto’s hebben kan de les of het examen toch gewoon doorgaan als de auto uitvalt (en heus, dat gebeurt wel eens). Behalve de opleiding voor het autorijbewijs verzorgen we ook beroepsopleidingen waaronder die voor rij-instructeur. Degenen die daar als allerbeste voor slagen die komen voor ons werken. Daardoor hebben we veel jonge, gemotiveerde en bovengemiddeld goede instructeurs op de loonlijst staan. Doordat we groot zijn hebben we veel ervaring en die hebben we gebruikt om de opleiding voor het autorijbewijs te verbeteren. Onze Nieuwe Leerweg B werkt met een basis- en een vervolgpakket. Het basispakket is voor iedereen hetzelfde en alle onderdelen van het rijden worden daarin behandeld. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat een nieuwe weggebruiker ook weet wat hij moet doen bij extremere (weers-) omstandigheden hebben wij ook een antislipcursus en een training op de ongevalsimulator standaard in dit basispakket opgenomen. Het basispakket wordt afgesloten met een TussenTijdseToets waarin een examinator van het CBR aangeeft hoe ver je bent met de opleiding en daarmee in feite ook bepaald welk vervolgpakket je zou moeten nemen. Als je dan ook dat vervolgpakket kiest bieden wij onbeperkte CBR- examengarantie. Dat betekent dat je, indien nodig, gratis (maximaal 3) herexamens kunt volgen. Je hoeft dan alleen de eventueel benodigde extra lessen te betalen. Op deze manier ben je dus niet afhankelijk van wat jouw rijschool je adviseert, maar heb je een werkelijk onafhankelijk advies van het CBR. Je geeft dus nooit meer geld uit dan nodig is.

Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend deel te nemen aan één van onze infomiddagen (met gratis rijles!).