Vacature rijinstructeur auto (B)

Wij zoeken jou!

Ben jij rijinstructeur en in het bezit van een geldige WRM-pas? Heb jij al enige ervaring óf kun je ons overtuigen dat jij je mannetje/vrouwtje kunt staan? Dan pas jij perfect binnen ons gezellige team van rijinstructeurs van Rijschool Dekker. Als rijinstructeur B zorg jij ervoor dat de kandidaten opgeleid worden tot goede en sociale chauffeurs en draagt op die manier bij aan een betere verkeersveiligheid.

Wat breng jij als rijinstructeur mee? 

  • Een geldige WRM-pas (een must), enkele jaren ervaring als rijinstructeur is een pre
  • Een flexibele houding; als rijinstructeur ben je gewend om regelmatig op zaterdag of ’s avonds doordeweeks te werken
  • Je hebt een vlotte babbel, in zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Mensen op hun gemak stellen is jouw tweede natuur en je kennis breng je graag over op de kandidaat
  • Je staat ervoor open om je vakgebied uit te breiden

Waar zorgen wij voor?

Naast een baan bij de oudste rijschool van Nederland, kom je te werken in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je kunt zelf je uren indelen en er staat een hoger dan marktconform salaris van €2500,- tot €2650,- op je te wachten (afhankelijk van ervaring). Ook ZZP is bespreekbaar. Hoewel het vak van rijinstructeur een individueel beroep is, werk je regelmatig in teamverband én organiseren we één keer per maand een gezellige lunch met de collega’s.

Ben jij klaar om als rijinstructeur in het mooie Eindhoven aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatie naar roel@allroad.nl. En wie weet tot snel!
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?