• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Waarom Rijschool Dekker

Home / Onze rijschool / Waarom Rijschool Dekker

Waarom Rijschool Dekker?

Of het nu gaat om het behalen van je autorijbewijs, het motorrijbewijs, het scooterrijbewijs, het aanhangerrijbewijs, het theorie-examen, of een beroepsopleiding incl. code 95, dan is Rijschool Dekker de autorijschool in het zuiden van het land en de beste keuze. Hierna volgen een aantal redenen waarom je voor Rijschool Dekker zou kunnen kiezen:

  1. Hoog gekwalificeerde instructeurs. Alleen de beste instructeurs mogen bij ons werken. We hebben tevens specialisten voor leelingen met ADHD, faalangst en autisme.
  2. Onbeperkte CBR-examengarantie. Uniek in Nederland, wij vergoeden, indien nodig, tot viermaal toe het CBR-praktijkexamen voor de auto.
  3. Bovag-garantie. Al onze opleidingen zijn verzekerd middels het BGF (Bovag Garantie Fonds), waardoor er een maximale zekerheid bestaat t.a.v. de betalingen.
  4. Grote rijschool, dus nooit uitval van een opleiding door ziekte, nooit uitval van een rijexamen door technische problemen (altijd een reserve-auto) en het snel kunnen plannen van examens etc.
  5. Maatwerk, elke leerling krijgt de opleiding die bij hem/haar past in het gewenste tempo.
  6. Opleidingen met net iets meer; slipcursus, les in een ongevalsimulator, theorie-examentraining, moderne leswagens, proefexamens, kwaliteitsbewaking d.m.v. controleurs.