Wij zijn Rijschool Dekker

Ben jij van plan om een bepaald rijbewijs te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste en beste adres. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn wij dé rijschool voor een normaal rijbewijs, een motorrijbewijs, een rijbewijs voor een aanhanger en zelfs een bus- of vrachtwagenrijbewijs. Ook voor je scooterrijbewijs zijn wij de rijschool die je kundig en vertrouwd op weg helpt met zowel theorie als praktijk.

Welkom bij de oudste rijschool van Nederland

We zijn de oudste rijschool van Nederland en hebben een groot en goed onderhouden wagenpark. Die bestaat uit personenauto’s, bussen, vrachtwagens en motoren. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk deskundigen binnen hun expertise. Zij zijn gemotiveerd, dragen op heldere en geduldige wijze hun kennis over en helpen jou gericht en vlot aan het gewenste rijbewijs.

Een gedegen advies tegen een eerlijke prijs.

Iedere rijopleiding wordt tussentijds strak gemonitord en beoordeeld, zodat je als cursist weet waar je staat en inziet hoeveel lessen er in totaal nodig zijn. We helpen met een onafhankelijk advies van het CBR, waarmee overbodige lessen worden bespaard. Zo weet je dat je bij ons geen les te veel betaalt.

Het bewijs van een betrouwbare rijschool.

Erg prettig!
“De rijlessen waren ongedwongen en ontspannen. Dat heeft mij echt enorm geholpen.”

Van vier naar twee wielen
“Na mijn rijbewijs heb ik hier vlot mijn motorrijbewijs gehaald. Wat een vrijheid!”

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag