• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Rijbewijs

Home / Rijbewijs

De aanpak van Rijschool Dekker

Rijschool Dekker is steeds actief bezig de rijopleidingen beter te maken. Na uitgebreid onderzoek waarbij ervaringen van instructeurs én leerlingen gebruikt zijn is de vernieuwde Leerweg B gecreëerd.

De rijopleidingen via deze Nieuwe Leerweg B zijn op een aantal punten vernieuwd en verbeterd. Zo heeft Rijschool Dekker voor ieder rijbewijs een opleiding ontwikkeld, zoals de Leerweg AM voor het scooterbewijs, de Leerweg A voor het motorrijbewijs en de eerder genoemde Leerweg B voor het autorijbewijs. Iedere opleiding is toegespitst op de exameneisen, het voertuig en de gebruikers daarvan.

Beroepsopleidingen

Ook verzorgt Rijschool Dekker een aantal beroepsopleidingen zoals die voor vrachtwagen- en buschauffeur plus de daarbij behorende nascholingen. Verder is er een aantal losse cursussen voor iedereen die zijn rijvaardigheid wil verbeteren of onderhouden, zoals slipcursussen en een opfriscursus voor de theorie.

Kies je rijbewijs:

Nascholing Code 95

Rijschool Dekker heeft jarenlange ervaring in de vervoerswereld en biedt ook verplichte nascholing Code 95 voor beroepschauffeurs aan.

Wij bieden de volgende Code 95 modules aan:

U45-1: Professionele verkeersdeelname en actuele verkeerskennis.
In deze module staat het bevorderen van de verkeersveiligheid door eigen gedrag, omgang met andere weggebruikers centraal en kennis van de verkeersregels centraal.
U45-2: Veiligheid tijdens het werk, leefstijl en gezondheid
Tijdens deze module staat de eigen verantwoordelijkheid van chauffeurs centraal. Je krijgt inzicht van diverse arbeidsongevallen en hoe je deze ongevallen als chauffeur kunt voorkomen.
U45-3: Laden en lossen, rijden en rusten, digitale tachograaf
Bij deze cursus worden alle wettelijke kaders waar een chauffeur rekening mee moet houden tijdens het beoefenen van zijn vak behandeld. Daarnaast krijgt de chauffeur kennis en vaardigheden in het efficiënt en veilig vervoeren van de lading.
U23: Digitale tachograaf
In deze module staat de werking van de digitale tachograaf centraal.