• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Rijbewijs

Home / Rijbewijs

De aanpak van Rijschool Dekker

Rijschool Dekker is steeds actief bezig de rijopleidingen beter te maken. Na uitgebreid onderzoek waarbij ervaringen van instructeurs én leerlingen gebruikt zijn is de vernieuwde Leerweg B gecreëerd.

De rijopleidingen via deze Nieuwe Leerweg B zijn op een aantal punten vernieuwd en verbeterd. Zo heeft Rijschool Dekker voor ieder rijbewijs een opleiding ontwikkeld, zoals de Leerweg AM voor het scooterbewijs, de Leerweg A voor het motorrijbewijs en de eerder genoemde Leerweg B voor het autorijbewijs. Iedere opleiding is toegespitst op de exameneisen, het voertuig en de gebruikers daarvan.

Beroepsopleidingen

Ook verzorgt Rijschool Dekker een aantal beroepsopleidingen zoals die voor vrachtwagen- en buschauffeur plus de daarbij behorende nascholingen. Verder is er een aantal losse cursussen voor iedereen die zijn rijvaardigheid wil verbeteren of onderhouden, zoals slipcursussen en een opfriscursus voor de theorie.

Kies je rijbewijs:

Nascholing

Maak kennis met ons concept Stay Skilled.
Stay Skilled is een concept ontwikkeld door Allroad en ACS trainingen in samenwerking met ZET, Bewegen Werkt en ASSE.
Zij hebben hun jarenlange ervaring in de vervoerswereld samengebracht en omgezet in een kwaliteitsconcept voor de verplichte nascholing ( behoud van code 95) voor beroepschauffeurs.
Of u nu voor 1 of voor 100 chauffeurs de nascholing moet/wilt verzorgen, Stay-Skilled heeft altijd een maatwerkoplossing voor u en/of uw bedrijf. Ons membership geeft u garantie dat u te allen tijde ontzorgt blijft (ook voor de komende periode van vijf jaar) v.w.b. uw chauffeurs en hun verplichte nascholing.