• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Bus rijbewijs (D)

Home / Rijbewijs / Bus rijbewijs (D)

Rijschool Dekker en het rijbewijs D (bus)

Bussen worden steeds belangrijker in de logistiek. Iedereen met de eigen auto naar studie of het werk is op den duur niet meer houdbaar. Het beroep van buschauffeur is alleen om deze reden al een goede keuze. Maar ook is het mooi te kunnen rijden met zo’n grote bus door het drukke verkeer en soms smalle straten, iets waar je met recht trots op kunt zijn en veel werkplezier aan zult beleven. Naast je rijvaardigheid heb je ook sociale vaardigheden nodig, iets wat het werk als buschauffeur afwisselend en uitdagend maakt. Geen dag is hetzelfde.

Het halen van rijbewijs D is de start van een mooie carrière. Maar als je van buschauffeur je beroep wilt maken moet je ook je diploma vakbekwaamheid personengoederenvervoer (Code 95) gaan halen.

Voor rijbewijs D en al deze diploma’s kun je bij Rijschool Dekker terecht. Wij verzorgen het complete opleidingstraject.

Rijschool Dekker heeft een nauwe samenwerking met Allroad. Allroad is contractingpartner van Connexxion en verzorgt de flexibele schil voor een groot deel van het werkgebied van Connexxion en Hermes. Vraag naar de mogelijkheden om als buschauffeur openbaar vervoer aan de slag te gaan. Bel 040-444 44 44 of mail je gegevens via ons contactformulier.