Autorijbewijs (B)

Haal je autorijbewijs (B) snel en voordelig bij Rijschool Dekker

Het is dan eindelijk zover, je hebt de stap gemaakt om te gaan starten met rijlessen. Misschien ben je net 17, of misschien ben je ouder en is het iets wat je al jaren uitgesteld hebt. Hoe dan ook, het gaat nu echt gebeuren. Wanneer je je autorijbewijs hebt, geeft dat je heel veel vrijheid. Samen met je vrienden een frietje scoren, een dagje naar de dierentuin of boodschappen halen voor de hele week. Alles wordt veel makkelijker wanneer je dit met de auto kunt doen. Bij Rijschool Dekker ben je aan het juiste adres om je B-rijbewijs te halen en zelfstandig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Haal je rijbewijs stap voor stap

Wanneer je wil gaan beginnen met lessen, kan zo’n rijbewijs nog ver weg lijken. Je moet op veel dingen tegelijk letten en veel dingen leren. Logisch natuurlijk. Daarom kun je bij ons de rijopleiding in fases volgen. Zo heb jij altijd een duidelijk overzicht hoe jouw rijopleiding eruit ziet en wat je kunt verwachten. Samen met jouw rijinstructeur wordt er bepaald welk pakket het beste bij jou past en wat de daarbij horende kosten zijn. Weet je meteen waar je aan toe bent. Bij deze rijopleiding in fases kun je maar liefst twee keer examengarantie verdienen, waarmee je van ons gratis een herexamen krijgt, mocht je zakken voor je praktijkexamen.

Wil je weten hoe het nu precies zit? Wij leggen het hieronder stap voor stap aan je uit.

Fase 1

Basisvaardigheden, bijzondere verrichtingen, theoriepakket – 10 rijlessen en intern examen

In deze fase leer je de basiselementen van de auto kennen. Wij gaan samen met jou aan de slag om te leren hoe je de auto moet bedienen en beheersen. Daarnaast gaan we bijzondere verrichtingen leren. Denk hierbij aan de hellingproef, fileparkeren en in een rechte lijn naar achteren rijden. Daarnaast is het van belang dat je in deze fase voor je theorie-examen opgaat. Het theoriepakket en de kosten voor het theorie-examen bij het CBR zitten bij deze fase inbegrepen. Aan het einde van deze fase krijg je vanuit ons een interne toets om te kijken of je deze handelingen voldoende beheerst. Ben je geslaagd voor deze interne toets, dan mag je door naar fase 2 van de rijopleiding. Beheers je de verrichtingen nog niet helemaal? Geen probleem, dan oefenen we nog even verder en ga je nogmaals op intern examen. Wanneer je je interne examen hebt gehaald, ontvang je van ons 1x examengarantie voor je praktijkexamen bij het CBR.

Fase 2

Snelweg, kruispunten, ROSO-training – 20 rijlessen inclusief intern examen (tussentijdse toets bij CBR + € 150,-) 

In de tweede fase van onze rijopleiding gaan we de snelweg op en leer je zelfstandig te rijden en anticiperen op kruispunten. Als extraatje krijg je van ons ook nog een antislipcursus én mag je in een ongevalsimulator, zodat jij na je rijopleiding volledig veilig de weg op kan. Aan het einde van deze fase neemt onze rijinstructeur wederom een intern examen af, waarbij je nogmaals een examengarantie kunt halen. Tevens is het mogelijk om via het CBR een tussentijdse toets af te nemen(hiervoor worden wel de kosten van het CBR in rekening gebracht). Wanneer je hiervoor slaagt, verdien je een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen bij het eindexamen.

Fase 3

Voorbereiding en CBR-examen

In deze fase word jij klaargestoomd voor je praktijkexamen bij het CBR. Alle elementen komen nog eens uitgebreid aan bod, zodat jij helemaal klaar bent om vol vertrouwen het examen in te gaan. Samen met je rijinstructeur van Rijschool Dekker rijd je naar het CBR in Eindhoven. Slaag je? Gefeliciteerd, je bent helemaal klaar om zelfstandig (of met een volwassene) de weg op te gaan! Is het niet gelukt, maak je geen zorgen, we oefenen nog even verder en je herexamen bij het CBR krijg je vervolgens gratis, door je opgebouwde examengarantie. In deze fase zijn vijf verschillende pakketten mogelijk.

Kom langs op de infomiddag! 

Inschrijven infomiddag

Pakketten

De één heeft meer rijlessen nodig dan de ander, daarom bieden wij verschillende pakketten aan. Het verschil zit hem in het totaal aantal rijlessen. Fase 1 en fase 2 zijn binnen elk pakket hetzelfde en aan het einde van deze fases kun je een examengarantie verdienen als je slaagt voor het interne examen. Fase 3 verschilt per pakket in het aantal rijlessen.

Pakket A

34 rijlessen

€2.445,-

 • Fase 1: Basisvaardigheden, bijzondere verrichtingen, theoriepakket, 10 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 2: ROSO-training, 20 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 3: 4 rijlessen (60 min.), praktijkexamen
Schrijf in

Pakket C

42 rijlessen

€2.900,-

 • Fase 1: Basisvaardigheden, bijzondere verrichtingen, theoriepakket, 10 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 2: ROSO-training, 20 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 3: 12 rijlessen (60 min.), praktijkexamen
Schrijf in

Pakket D

46 rijlessen

€3.145,-

 • Fase 1: Basisvaardigheden, bijzondere verrichtingen, theoriepakket, 10 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 2: ROSO-training, 20 rijlessen (60 min.), intern examen (geslaagd? = 1x examengarantie)
 • Fase 3: 16 rijlessen (60 min.), praktijkexamen
Schrijf in
 • Infomiddag incl. proefles – GRATIS
 • Losse rijlessen (60 min.) – €61,-
 • Klassikale theorie ondersteuning – €36,-
 • Antisliptraining & ongevalsimulator – €152,50
 • Tussentijdse Toets CBR – €239,50
 • Theorie-examen – €46,50
 • Proefexamen – €91,50
 • Praktijkexamen – €285,-
 • Faalangstexamen – €324,-
 • BNOR examen – €308,-

Faalangst, AD(H)D of autisme?

Heb jij faalangst, AD(H)D of autisme? Wij hebben rij-instructeurs die getraind zijn om jou op je gemak te kunnen stellen en te zorgen dat jij een soepele rijopleiding doorloopt. Aan de hand van de gratis proefles maken we een plan van aanpak en koppelen we jou aan de juiste instructeur.

Rijles in automaat

Bij Rijschool Dekker is het ook mogelijk om in een automaat te lessen. Sommige leerlingen kiezen ervoor om tijdelijk over te stappen van schakelauto naar automaat, of willen alleen een rijbewijs voor een automaat halen. Wat je reden ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste rijlessen in een automaat. Wanneer je je bij ons hebt ingeschreven, kijken we bij de gratis proefles naar hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt en geven je daarna een advies op maat. Zo heb jij altijd een rijopleiding die bij jou past.

Wij kunnen jou een advies geven hoeveel rijlessen wij denken dat jij nodig gaat hebben om te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

Contact
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?