• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Nieuwe leerweg B

Home / Auto rijbewijs (B) / Nieuwe leerweg B

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Daarom heeft Rijschool Dekker de Nieuwe Leerweg B ontwikkeld. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past).

De basisopleiding voor het Rijbewijs B (autorijbewijs)

Iedereen start met een basisopleiding. Deze basisopleiding voor het rijbewijs B omvat de volgende elementen;

  • Een eerste moduledag van 5 lesuren waarbij de bediening van het voertuig centraal staat
  • Een rijopleiding van 25 lesuren
  • Een ROSO-training ( rijden onder speciale omstandigheden) op onze eigen antislipschool
  • Een TussenTijdseToets (TTT) bij het CBR met daaraan gekoppeld een deskundig en onafhankelijk advies voor het vervolgpakket.

Wij bieden de mogelijkheid om een theoriecursus bij ons te volgen, echter valt deze buiten de Nieuwe Leerweg B. Bovendien kunnen wij altijd theorie examens, die niet in het basispakket zitten, bij het CBR kopen.

Er zit geen CBR-examen in het basispakket. Het CBR-examen dien je los erbij te kopen of het vervolgpakket erbij nemen! Na de TussenTijdseToets krijg je advies over welke vervolgpakket je het beste kunt pakken. 

Normaal kost dit € 1.826,50-, echter wij bieden dit pakket aan voor € 1.699,- .

Het vervolgpakket is er al vanaf € 521,- (5 rijlessen en het CBR-examen) waardoor de gehele opleiding al voor € 2.220,- kan worden afgerond.

Daarnaast biedt Rijschool Dekker nog tot DRIE maal toe een eventueel herexamen aan (je koopt tussendoor dan wel 5 lesuren bij, het examen wordt vergoed als je het advies van de TussenTijdseToets opvolgt).

Aangezien wij een Bovag-rijschool zijn ontvang je ook een Bovag-garantiecertificaat, waardoor alles financieel verzekerd is en dat is wel zo prettig.

Boek nu jouw gratis infomiddag!!

Laat je daarom vrijblijvend en kosteloos informeren via onze infomiddagen. Je krijgt een gratis rijles en alle uitleg omtrent de mogelijkheden welke Rijschool Dekker jou kan bieden. Wij vinden het belangrijk dat je een gefundeerde keuze maakt voor jouw rijopleiding, vandaar dat we je graag uitnodigen om kennis te maken en zodoende jou het beste advies kunnen geven.

Leg jouw infomiddag direct vast, bel ons op 040-444 44 44 of stuur een mailtje naar info@rijschooldekker.nl.