Scooter rijbewijs (AM)

Snel je scooterrijbewijs halen!

Als je bijna 16 jaar bent, begint het natuurlijk te kriebelen: je mag binnenkort met je eigen brommer of scooter de weg op. Wel moet je hiervoor een theorie- en een praktijkexamen afleggen. De theorie kun je jezelf eigen maken door zelfstudie. Kijk op onze webshop welke boeken je wilt aanschaffen of leen de boeken van een vriend, vriendin of bekende. Ook bestaat de mogelijkheid om via een e-learning omgeving te oefenen. Heb je wat meer moeite met de stof onder de knie krijgen? Geen probleem. Dan kun je examentraining volgen of een privéles voor de theorie inplannen.

Speedtheorie

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Prijzen

Haal jij je scooterrijbewijs bij Rijschool Dekker, dan krijg je ook meteen €50,- korting op een pakket voor je autorijbewijs!

Theorie

€80,-

  • Speedtheorie
  • Theorie-examen
Schrijf in

Wist je dat als je bij ons je brommerrijbewijs hebt gehaald, je €50,- korting krijgt op je lespakket voor je autorijbewijs?

Autorijbewijs
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?