Vrachtwagen rijbewijs (C)

Rijschool Dekker en de beroepsopleiding vrachtwagen

Het rijden met vrachtwagens vergt speciale vaardigheden. Meestal worden deze opleidingen gegeven voor cursisten die hun werk willen vinden in de transportbranche. Ook biedt Rijschool Dekker de mogelijkheid om voor de hobbymatige chauffeur het lichtere rijbewijs te behalen.

Aangezien aanvangsniveau en opnamevermogen bepalend zijn voor het aantal benodigde rijlessen spreken wij liever niet over op voorhand te nemen pakketten, immers dat verschilt per cursist enorm. Hiervoor is de intest bedoeld. Na deze intest ontvang je een deskundig advies op maat en kan je samen met ons bepalen welke lesvorm en bijbehorend pakket het beste bij je past. Deze kunnen ook worden uitgebreid met garantie.

Kijk voor de tarieven bij de prijslijst of maak een afspraak voor nadere informatie.

Wist je dat?

Wist je dat Rijschool Dekker een onderdeel is van de Allroad-groep? Zij hebben veel opdrachtgevers in de transportsector. Vraag eens naar de mogelijkheden voor een opleiding met stageplek en eventueel een dienstbetrekking. Bel 040-444 44 44 of mail je gegevens via ons contactformulier. Of kijk zelf welke mogelijkheden Allroad voor jou heeft.

Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?