• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Lid Bovag
  • Standaard anti-slipcursus

Vrachtwagen rijbewijs (C)

Home / Rijbewijs / Vrachtwagen rijbewijs (C)

Rijschool Dekker en de beroepsopleiding vrachtwagen

Het rijden met vrachtwagens vergt speciale vaardigheden. Meestal worden deze opleidingen gegeven voor cursisten die hun werk willen vinden in de transportbranche. Ook biedt Rijschool Dekker de mogelijkheid om voor de hobbymatige chauffeur het lichtere rijbewijs te behalen.

Aangezien aanvangsniveau en opnamevermogen bepalend zijn voor het aantal benodigde rijlessen spreken wij liever niet over op voorhand te nemen pakketten, immers dat verschilt per cursist enorm. Hiervoor is de intest bedoeld. Na deze intest ontvang je een deskundig advies op maat en kan je samen met ons bepalen welke lesvorm en bijbehorend pakket het beste bij je past. Deze kunnen ook worden uitgebreid met garantie.

Kijk voor de tarieven bij de prijslijst of maak een afspraak voor nadere informatie.

LET OP!!

M.b.t. de categorieën C en CE geldt dat uw investering fiscaal wordt aangemerkt als een investering in een beroepsopleiding en derhalve aftrekbaar is. Afhankelijk van uw IB-percentage kunt u tussen de 35 en 52% terugkrijgen middels het indienen van uw aangifte. Voor de categorie C1 geldt dit uitsluitend indien u aannemelijk kunt maken dat de opleiding dient voor de uitoefening van uw beroep. In sommige gevallen is het wellicht handiger om voor de categorie C te kiezen gezien de fiscale voordelen. Laat u door ons informeren.

Wist je dat Rijschool Dekker een onderdeel is van de Allroad-groep? Zij hebben veel opdrachtgevers in de transportsector. Vraag eens naar de mogelijkheden voor een opleiding met stageplek en eventueel een dienstbetrekking. Bel 040-444 44 44 of mail je gegevens via ons contactformulier. Of kijk zelf welke mogelijkheden Allroad voor jou heeft.

Open chat