• Oudste rijschool van Nederland
  • Meer dan 55.000 geslaagden
  • 100% slagingspercentage
  • Volledige Bovag garantie
  • Standaard anti-slipcursus

Vrachtwagen rijbewijs (C)

Home / Rijbewijs / Vrachtwagen rijbewijs (C)

Rijschool Dekker en de beroepsopleidingen

Het rijden met vrachtwagens en bussen vergt speciale vaardigheden. Meestal worden deze opleidingen gegeven voor cursisten die hun werk willen vinden in de transportbranche of het openbaar vervoer. Ook biedt Rijschool Dekker de mogelijkheid om voor de hobbymatige chauffeur het lichtere rijbewijs te behalen.

Aangezien aanvangsniveau en opnamevermogen bepalend zijn voor het aantal benodigde rijlessen spreken wij liever niet over op voorhand te nemen pakketten, immers dat verschilt per cursist enorm. Hiervoor is de intest bedoeld. Na deze intest ontvang je een deskundig advies op maat en kan je samen met ons bepalen welke lesvorm en bijbehorend pakket het beste bij je past. Deze kunnen ook worden uitgebreid met garantie.

Kijk voor de tarieven bij de diverse prijslijsten C en/of D of maak een afspraak voor nadere informatie.

LET OP!!

M.b.t. de categorie C, CE en D geldt dat uw investering fiscaal wordt aangemerkt als een investering in een beroepsopleiding en derhalve aftrekbaar is. Afhankelijk van uw IB-percentage kunt u tussen de 35 en 52% terugkrijgen middels het indienen van uw aangifte. Voor de categorie C1 geldt dit uitsluitend indien u aannemelijk kunt maken dat de opleiding dient voor de uitoefening van uw beroep. In sommige gevallen is het wellicht handiger om voor de categorie C te kiezen gezien de fiscale voordelen. Laat u door ons informeren.

Wist je dat Rijschool Dekker een onderdeel is van de Allroad-groep? Zij zijn contractingpartner van Connexxion en Hermes en hebben tevens veel opdrachtgevers in de transprortsector w.o. Kempen Transport, den Hartog en Bikker, Mercuur, TNT, Parts Express etc.

Vraag eens naar de mogelijkheden voor een opleiding met stageplek en eventueel een dienstbetrekking. Bel 040-444 44 44 of mail info@rijschooldekker.nl.