SOOB-subsidie

Op zoek naar een manier om je transport- en logistiek personeel op te leiden zonder hoge kosten? Bij Rijschool Dekker bieden we erkende opleidingen aan met de mogelijkheid tot SOOB subsidie.

Wat is SOOB?
En wat is het doel?

De SOOB-subsidie is een financiële ondersteuning die beschikbaar wordt gesteld aan werkgevers in de transportsector. Deze subsidie kan worden gebruikt om de kosten van trainingen en opleidingen te dekken.

Het doel van de SOOB-subsidie is glashelder: het verbeteren van de kwaliteit van het personeel in de transport- en logistieke sector door middel van gerichte opleidingen en trainingen. Dit draagt bij aan een veiligere en efficiëntere sector, waarin goed opgeleide werknemers een cruciale rol spelen.

Opleiden met SOOB-subsidie
bij Dekker.

Als gecertificeerde opleider in Transport & Logistiek biedt Rijschool Dekker een uitgebreid assortiment aan opleidingen aan, waarop SOOB-subsidie van toepassing is. Denk hierbij aan heftruckopleidingen, nascholing code 95 en de opleiding tot vrachtwagenchauffeur C + CE.

Het proces om de subsidie terug te vragen is eenvoudig: als aangesloten werkgever kun je dit na de opleiding regelen via www.soobsubsidiepunt.nl. Uiteraard staan wij als rijschool klaar om je hierbij te assisteren en te begeleiden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van opleiden met SOOB subsidie bij Rijschool Dekker? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn jouw betrouwbare partner in transportopleidingen!

Beoordeeld met een..

Vragen? Neem contact met ons op.

040 – 444 44 44
info@rijschooldekker.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rijschool Dekker? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag