Uitbreiding van Rijschool Dekker!

Rijschool Dekker neemt Autorijschool Karin over

Bij deze willen wij je graag op de hoogte stellen van een ontwikkeling binnen onze rijschool. Vanaf 1 mei 2024 zal Rijschool Dekker Autorijschool Karin overnemen.

Autorijschool Karin is, net als Rijschool Dekker, een gerenommeerde rijschool met een lange geschiedenis en een focus op kwaliteit en uitstekende service. Na vele jaren van toewijding en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, hebben Karin en Wil van Autorijschool Karin besloten om het wat rustiger aan te gaan doen. Als gevolg hiervan hebben ze ervoor gekozen om samen te gaan werken met Rijschool Dekker.

De officiële overgang zal plaatsvinden vanaf 1 mei 2024. Wij staan klaar om deze overgang soepel te laten verlopen, zodat onze huidige en toekomstige leerlingen kunnen blijven rekenen op dezelfde kwaliteit en service waar Rijschool Dekker om bekendstaat.

Voor de huidige leerlingen van Autorijschool Karin betekent dit dat hun lessen gewoon doorgaan zoals gepland. Ons team zal ervoor zorgen dat zij de vertrouwde ondersteuning en begeleiding krijgen waar ze aan gewend zijn.

Meer informatie

Voor verdere informatie over de overname en onze rijschooldiensten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag