Vacature rijinstructeur auto (B)

Vacature rijinstructeur auto (B)

juli 27, 2020 Nieuws 0
Rijschool Dekker

Vacature rijinstructeur B

Wij zoeken jou!

Ben jij rijinstructeur en in het bezit van een geldige WRM-pas? Heb jij al enige ervaring óf kun je ons overtuigen dat jij je mannetje/vrouwtje kunt staan? Dan pas jij perfect binnen ons gezellige team van rijinstructeurs van Rijschool Dekker. Als rijinstructeur B zorg jij ervoor dat de leerlingen opgeleid worden tot vakkundige en sociale chauffeurs en draagt op die manier bij aan een betere verkeersveiligheid.

Wat breng jij als rijinstructeur mee?

  • Een geldige WRM-pas (een must), enkele jaren ervaring als rijinstructeur is een pre
  • Een flexibele houding; als rijinstructeur ben je niet vies om regelmatig op zaterdag of ’s avonds doordeweeks te werken
  • Je hebt een vlotte babbel, in zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Je staat ervoor open om je vakgebied uit te breiden

Waar zorgen wij voor?

Naast een baan bij de oudste rijschool van Nederland, kom je te werken in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je kunt zelf je uren indelen en er staat een marktconform salaris op je te wachten (ZZP is bespreekbaar). Hoewel het vak van rijinstructeur een individueel beroep is, werk je regelmatig in teamverband én we organiseren één keer per maand een gezellige lunch met de collega’s.

Zie jij je leerling al door Eindhoven manoeuvreren? Bel dan met Monique via 040-444 4444 of mail je CV naar monique@rijschooldekker.nl.