Vacature rijinstructeur vrachtwagen (C/CE)

Vrachtwagen rijinstructeur

Gezocht: flexibele rijinstructeur die zijn/haar kennis met veel plezier overbrengt.

Jouw werkzaamheden

Het spreekt natuurlijk eigenlijk al voor zich; je gaat aan de slag als rijinstructeur vrachtwagen. Maar je bent niet zomaar een rijinstructeur. Je rijdt de sterren van de hemel op de vrachtwagen en weet dit ook over te brengen op jouw leerling. Je wil natuurlijk dat de leerling uiteindelijk jouw rijkunsten onder de knie heeft. Op de vrachtwagen ben je zelfverzekerd maar niet overmoedig. Niet alleen je praktijkkennis komt aan bod, maar ook het geven van code 95 nascholing behoort tot je takenpakket. De vrachtwagen staat er dankzij jouw inspanningen altijd spic en span bij. Een werkdag is nooit hetzelfde en je werkrooster ziet er elke week weer anders uit.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, C en E (en het liefst ook D) en jouw geldige WRM-pas heeft minimaal B, C en CE (D is ook hierbij een pre)
  • Je kunt een VOG overleggen
  • Mensen op hun gemak stellen is jouw tweede natuur en je kennis breng je graag over op je leerling
  • Je rijdt ook graag regelmatig op zaterdag of in de avonduren als dat voor de leerling beter uitkomt

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een baan bij de oudste rijschool van Nederland kom je te werken in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je kunt zelf je uren indelen, krijgt van ons een telefoon en een salaris tussen €3000,- en €3500,- bij een fulltime dienstverband (ZZP is bespreekbaar). Hoewel het vak van rijinstructeur een individueel beroep is, werk je regelmatig in teamverband én we organiseren één keer per maand een gezellige lunch met de collega’s.

Zie jij je leerling al door Eindhoven manoeuvreren? Bel dan met Michael via 040-444 4444 of mail je CV naar info@rijschooldekker.nl.
×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag