Voucher feestdagen

Het originele cadeau
voor de feestdagen

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Geef jouw partner, zoon, dochter, vriend, vriendin, moeder, vader of iemand anders die jij graag een origineel cadeau wil geven, een funles op de vrachtwagen of bus cadeau, een proefles op de motor of een eerste rijles voor de auto!

Funles vrachtwagen

King of the road

 Altijd al de ‘king of the road’ willen zijn? Geef een funles op de vrachtwagen cadeau. De persoon achter het stuur bepaalt waar we naartoe gaan rijden tijdens de les, mits de vrachtwagen hier natuurlijk wel kan komen en binnen de tijd. In totaal neemt de funles 90 minuten in beslag. Je hebt wel minstens een B-rijbewijs nodig om achter het stuur van een vrachtwagen te mogen zitten.

€112,50
Voucher funles vrachtwagen
Funles bus

Bucketlist check!

Staat het rijden in een bus op de bucketlist? Tijdens deze funles gaat de gelukkige zijn droom verwezenlijken door samen met een rijinstructeur rond te gaan rijden in een bus. In totaal duurt de funles 90 minuten. Houdt er rekening mee dat je minstens een B-rijbewijs nodig hebt om achter het stuur van een bus te mogen zitten. 

€122,25
Voucher funles bus
Eerste rijles auto

On the road

Wil jij niet met een standaard cadeau aankomen, maar wat origineels geven tijdens de feestdagen? Geef dan de voucher ‘on the road’ cadeau. Deze cadeaubon is goed voor een eerste rijles voor de auto. De rijles duurt 60 minuten. De persoon dient minimaal 16,5 jaar oud te zijn om een rijles te mogen volgen.

€61,-
Voucher rijles auto
motoropstapdag

Drive to freedom!

De wind in je haren, unieke plekjes bezoeken en een gevoel van vrijheid! Een aantal redenen waarom motor rijden zo populair is. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau, zoek dan niet verder en geef een motoropstapdag cadeau. De les duurt in totaal 150 minuten. Motorkleding kun je van ons lenen. De persoon dient minimaal 19 jaar oud te zijn om op de motor rond te mogen rijden. 

€75,-
Voucher motoropstapdag
Open chat
1
Heeft u een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?