Win prijzen met de Rijschool Dekker WK App!

Het WK Voetbal 2014 in Brazilië staat voor de deur. De spelers zijn inmiddels vertrokken en de (voor)pret kan beginnen. Rijschool Dekker heeft voor het WK Voetbal 2014 in Brazilië een WK App ontwikkeld. In deze app vind je alle informatie over het speelschema, de uitslagen, de statistieken en het klassement.

Bovendien kun je kosteloos meedoen aan de Rijschool Dekker-WK- Pool waarbij je mooie prijzen kunt winnen! Iedereen mag hier aan meedoen, dus nodig je collega’s, klanten, (oud)leerlingen,  je vrienden of je familie gerust uit! De winnaar ontvangt een waardecheque van € 500,-. Wordt je tweede dan ontvang je een waardecheque van €250,-, de derde plaats verdient een waardecheque van €100,- De waardecheques zijn te besteden aan opleidingen van Rijschool Dekker (bijvoorbeeld een motor-opleiding of E achter B) of evenementen bij BlackWheels (slipcursussen, karten, 4×4 terreinrijden, bedrijfsuitjes etc). Bij een eventuele gelijke stand worden de prijzen verdeeld.

Je kunt de app vinden als je zoekt op ‘wk 2014 appalicious’  in de app-store. Klik hier om de app te downloaden via Google Play en hier om de iOS app te downloaden in de App Store.

Als je de app hebt gedownload kun je je in de app als volgt registreren:

E-mail: Je eigen e-mailadres
Wachtwoord: Dekker

Wij wensen je veel spanning en plezier met de Rijschool Dekker-WK-App!!

Het team van Rijschool Dekker

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag