DE WINNAARS ZIJN BEKEND

Alle deelnemers Rijschool Dekker WK Poule winnen!

Tijdens het WK heeft Rijschool Dekker een WK Poule opgezet. Nu het WK voorbij is zijn de winnaars bekend! De prijs van plek 3 is een waardecheque van €100,-, deze is gewonnen door Jos Aalbers. Plek 2 is een cheque ter waarde van €250,-, uitgereikt aan Jaapv. En de eerste plek, een waardecheque van €500,-, is gewonnen door Robert Schoormans!

De waardecheques zijn te besteden aan opleidingen van Rijschool Dekker of evenementen bij BlackWheels. Bij BlackWheels kunt u onder andere karten, 4×4 terreinrijden en een slipcursus krijgen.

Omdat de eerste plek is uitgegaan naar Robert Schoormans, co-directeur van Rijschool Dekker, is besloten het prijzengeld anders te besteden. Alle actieve deelnemers van de Rijschool Dekker WK Poule zijn uitgenodigd op zaterdag 6 september van 9:00 tot 12:00 uur op het evenemententerrein bij BlackWheels in Weert voor een PortoWheels slipcursus.

De prijsuitreiking zal tijdens het evenement plaatsvinden.

Meer informatie over de PortoWheels slipcursus is te vinden op de site. http://www.blackwheels.nl/slipcursus/portowheels-slipcursus/ 

×

 

Hi!

Klik hieronder op onze klantenservice chat en stel je vraag!

× Stel je vraag